The French Bulldog

I am not a pig.
I am not a pug.
My ears havent been cropped.
My tail hasnt been docked.
I didnt run into a wall or get hit in the face with a fry pan.
I do not bite but my owner is another matter altogether.
That noise is how I breathe, I am not growling at your child.
Im not so ugly Im almost cute and anyone who`d say that is so stupid theyre almost smart.
I am a french bulldog and Im perfect in every way.

søndag 27. juni 2010

Postcrossing - bytting av postkort online

For et par år siden kom jeg over nettsiden Postcrossing hvor man "swapper" postkort fra hele verden. Et genialt konsept i disse multimedia tider samt at det er veldig kjekt å få annet enn regninger i postkassa. :) Ukens mottatte kort:

En Bichon Frisee fra Nederland.


Tradisjonell folkedrakt fra Romania, mitt første kort fra dette landet :)

Tur i hundeskogen 20.06.10

På vår faste søndagstur i hundeskogen traff vi denne gang en Engelsk Bulldog hanne på 4 mnd ( Una 3,5 mnd) :) Needless to say så fant han og Una hverandre med en gang, jiiippii endelig en som snakker samme språk. ;) Litt morsomt å se forskjellen på de to bulldog rasene, den franske er litt mindre og en lettvekter i forhold til den engelske.





































Una 14 uker

Lille knøttet vårt vokser til. :) Allerede nå kan jeg se de mer voksne trekkene både i ansikt og kropp. Er hun ikke skjønn? ♥

























Verdens beste venner

Playdate med mine foreldres boxer ved navn Oscar. :) Han er utrolig tålmodig med Una og hennes terroristfakter, denne kvelden fikk han nemlig gjennomgå. Hun bet seg fast i ørene hans x antall ganger hvorpå han hylte hver gang, men si ifra - nei det kan man ikke, en ekte gentleman. ;)


































































lørdag 26. juni 2010

Siste innkjøpt klesplagg

Jeg falt pladask for denne dongrikjolen, utrolig kuul og passer godt på en stankelbein som meg. ;) Kjøpt på Lene V, merke Sisters Point.

Oppsummering: Valpeshow - møte med likesinnede :)

Andre helgen i juni ble det arrangert valpeshow i nærområdet. Una kunne ikke delta da hun var for ung, men vi stilte opp som heiagjeng. Vi traff flere andre bulliser også, de lekte masse sammen, playdates. :) Una fant også tonen med en da 10 uker gammel boxertispe ved navn Olava. Buller og Boxere er ikke så rent ulike i oppførsel (like tussete), men stor forskjell på størrelse. :)





















































Una på rygg som vanlig. ;) Hun elsker denne posituren, hun er like god på "filming" som en fotballspiller. :P

Oppsummering: en hund etter vann...

Aldri har jeg sett på maken! En voffe som frivillig oppsøker dusjen. ;) thats a first! Una blir helt vill når hun hører at noen er i dusjen, skulle vi tilfeldigvis lukke opp døra så hopper hun inn i dusjen med det samme. NB! Disse hårete beina tilhører min samboer i tilfelle noen lurte. :D














Oppsummering: Stuegris

De første bildene tatt med mitt nye kamera, hva er vel bedre enn å teste det ut på stuegrisen. ;)















onsdag 23. juni 2010

Oppsummering: Nytt digitalkamera

Da det ser ut til at jeg blir værende i bloggverdenen bestemte jeg meg for å investerer i et skikkelig kamera. Enhver blogger med respekt for seg selv vil vel ha bilder av noenlunde anstendig kvalitet. ;) Jeg endte opp med et kamera fra Panasonic, DMC-ZX1. Foreløpig er jeg kjempefornøyd men så er jeg da heller ikke kravstor. Forrige gang jeg hadde et kamera i eie var en gang på 90-tallet......*rødme* Bildet viser en sort modell, jeg har det i hvitt. Say your goodbyes to the mobile pics....:;)

tirsdag 22. juni 2010

Oppsummering: The guys and the beast

En solfylt ettermiddag fikk vi besøk av guttaboys (tanteungene mine). De elsker å leke med Una, å løpe med henne etter seg er kjempemorsomt! :) Benken ble etterhvert et trygt tilholdssted, ingen Una som kan "ta" dem der. :)



































Oppsummering: Første tur i hundeskogen

I nærheten av vårt bosted har vi et flott turområde som på folkemunne kalles for hundeskogen. Det er nemlig hit alle reiser for å lufte sine firbente i full frihet - kan løpe fritt utenom båndtvangsesongen. Man kan treffe på de fleste rase og gatemixer her, alt fra Chihuahua til Grand Danois frekventerer området.
 En sosial møteplass både for tobente og firbente. :) På en av våre første turer fant Una tonen med en annen valp på 4mnd av rasen Staffordshire Bull Terrier. Herlig å se på valper i lek! :)





































Oppsummering: Linselus - 10 uker

En liten linselus skal ut å gå..













mandag 21. juni 2010

Oppsummering: Terasseliv for firbente

Når sant skal sier tror jeg faktisk at de firbente leder ann i antall timer tilbrakt på terassen. ;)







Oppsummering: Terasseliv for tobente

Endelig fikk vi innviet vår nye terasse! *hopper* Den ble bygget sensommeren/høsten 2009 av min kjære samboer, en ekte handyman. :) Jeg har lenge drømt om terasse da jeg syns det er mer "hygienisk" å nyte både sol og mat på terassebord istedenfor rett på gresset sammen med alle de koselige bugsa. :P







Oppsummering: De første ukene - på oppdagelsesferd utendørs

En liten bildeserie som tar for seg Una`s favorittaktiviteter utendørs. Bite på pinner er en sikker vinner!









søndag 20. juni 2010

Oppsummering: Storfint besøk

Det gikk ikke mange dagene før nabobarna viste sitt blide åsyn. :) Til Una`s store glede da hun er helt vill etter barn. :) Her er min kusine og Una i rolig pinne drakamp :)




Oppsummering: Dagen derpå...

Store deler av dagen derpå ble tilbrakt i horisontal stilling, sleeping beauty. ♥