The French Bulldog

I am not a pig.
I am not a pug.
My ears havent been cropped.
My tail hasnt been docked.
I didnt run into a wall or get hit in the face with a fry pan.
I do not bite but my owner is another matter altogether.
That noise is how I breathe, I am not growling at your child.
Im not so ugly Im almost cute and anyone who`d say that is so stupid theyre almost smart.
I am a french bulldog and Im perfect in every way.

lørdag 24. juli 2010

Feriemodus - roadtrip til søta bror

Tjenare!Da var det dags for årets lille ferieutflukt, denne gang til vestkysten av Sverige. Vi ruller avsted tidlig morgen, helst før fuglene står opp men mannen påstår at han ikke er "kjørbar" før kl 8 *pfffffff* Det skal vi nå se på tenker jeg. ;) Jeg er veldig spent på hvordan lille Una vil takle den lange kjøreturen, forhåpentligvis sover hun seg gjennom den. :) Jeg har bokat en stuga på camping (må øve på svorsken) og som det luksusdyret jeg er så må jeg innrømme at jeg er spent på standarden. Et furuhelvete er vel ikke til å komme fra men det spørs hvor gammel og nedslitt den er også. Aller helst så jeg vel at vi lå på hotell men det er ikke så praktisk med hund, og hvertfall ikke med en valp. Anyways gleder meg stort, kommer vel knapt nok til å få Jon Blund på besøk i natt. ;) Hej då!

søndag 18. juli 2010

Utflukt i hundeskogen

Som så alltid på en søndag så tilbringer vi noen timer i hundeskogen, denne søndagen intet unntak. :) Været var nydelig og parkeringsplassen var overfylt av biler, en helt vanlig søndag med andre ord. Da var det bare å stille seg i turgåerkøen. ;) Etter å ha tuslet en stund traff vi på en utrolig søt Parson Russel Terrier valp på 4 mnd, navn Dixie. :) Hun og Una fant hverandre med en gang og de løp etter hverandre som galne, nok en gang måtte Una innfinne seg med at lekekameraten stakk av gårde! ( er ikke så lett å holde følge med disse russel terrier racerne, særlig ikke for en goklump med 4 korte bein. ;) )
På tilbakeveien ble det rene sammenkomsten for oss med små hunder, et ganske typisk fenomen på en søndag. Jeg kjente ingen av menneskene men det manglet ikke på samtaleemner. :)


Dixie - en Parson Russel Terrier
Catch me if you can. ;)Pretty please? :)

onsdag 14. juli 2010

En hund etter.....GJØRME!

Da var det dags for en tur i hundeskogen igjen, normalt sett blir det 2-3 turer dit i løpet av uken, veldig sosialt for både firbente og tobente. Vi møtte mopsen Pondus på 2 år som var en virkelig spreking, ifølge eierne noe så sjeldent som en mops med ADHD. *ler*  Jeg kan virkelig si at det er første gang jeg møter en mops som raser rundt som en jack russel, et morsomt skue! :) Midt i all turboløpingen fant han det for godt å ta seg en liten gjørmedukkert. Una stod noe rådvill igjen i vannkanten, men jaggu meg der hopper hun uti hun også!! Jeg ble helt satt ut og det samme ble hun, tror ikke hun virkelig forstod hva hun hadde gitt seg i kast med. :) Det var så dypt for henne at hun måtte svømme og hun som aldri har våget å vasse tidligere, poor baby!. Snakk om å kaste seg ut på dypt vann bokstavlig talt! Begivenheten måtte selvsagt dokumenteres, er ikke hver dag Una er dekket av gjørme fra topp til tå. :) Heldigvis!


tirsdag 13. juli 2010

Fjong for enhver pris

Jeg var hos frisøren i dag for å freshe opp looken i tide for ferien, en helt hverdagslig affære som jeg ikke tenkte å nevne noe om på bloggen hadde det ikke vært for en til tider ufin frisør.
Nå skal det sies at jeg ikke har noe personlig forhold ala venninneforhold til min frisør, derfor reagerte jeg en smule på sludringen hennes idag. For det første kommenterte hun latteren min, mente at den var i overkant engasjerende/hysterisk/trying to hard. Deretter spurte hun meg hvorfor jeg ikke bruker sminke.........?!
Jeg prøvde å ta det hele med et smil, men syns ikke det var på sin plass å spørre en vanlig kunde om slikt, som for meg er personlige spørsmål/kommentarer. *småfornærmet*
On the bright side så må hun jo føle seg veldig trygg og komfortabel med meg når hun stiller slike spørsmål, jeg får ta det som et kompliment. :) Anyways god til å klippe er hun så alt i alt vandret jeg fornøyd ut av salongen med min nye "hairdoo" ;) En halvlang bob som på dette bildet, uten pannelugg.

mandag 12. juli 2010

Bestiser

Ikveld var vi så heldige å få besøk av boxeren Oscar til Unas store begeistring. :) Høydepunktet var nok drakampen om en tauball, de kan holde det gående i timesvis med den ballen, forstå det den som kan. ;) Una viste heldigvis ikke noe tegn til å dra terroristfaktene, ser ut til at hun er over den verste bølle-med-andre-voksne-hunder fasen. Men derimot syns hun det er helt ok å være terrorist overfor sine tobente makkere. :P
Game over!

søndag 11. juli 2010

Postkortras i postkassa

Søndag er dagen for ukens "billedbrev/billedkort" fra det store utland :)

En lokal plante/blomst i Tsjekkia

En kenguru fra Australia, såå søt! :) Avsender bor på en kvegfarm hvor kenguruene er "leieboere" . :)

The Alberobello Trulli i Italia

Et multiviewkort fra London, elsker den "røde tråden" på kortet. :)


Mystisk og romantisk aftenstemning i gamlebyen i Vilnius, Litauen.

Utrolig morsomt kort fra Nederland, måtte dra på smilebåndet av denne boxeren in disguise. :D


Tradisjonell håndverkskunst fra Ukraina.

Persilleblad fra Italia. :)

torsdag 8. juli 2010

En kosetur i hundeskogen

Da var dagen kommet for puddelen Thassies første besøk i hundeskogen. Med godt selskap i everlasting-tøffere-enn-toget-Una gikk det kjempefint. Vi fikk hilse på masse hunder og Thassie virket helt avslappet, legg merke til at halen holdes høyt hele tiden, et godt tegn skal det visstnok være, jeg har ikke peil på pudler. ;) Mitt forhold til haler er det stadig gjentagende spørsmålet om kupert hale da Una faktisk har stump hale, noe  både franske og engelske bulldoger er født med. Jeg kan godt forstå at folk tror hun har kupert hale, det er vel kun et fåtall hunderaser som har naturlig stumphale. Faktisk er Una`s hale uvanlig lang til å være bulldog, normalt sett pleier det bare å være et lite lokk strategisk plassert. ;)
Vi møtte også på en labradoodle (blanding av labrador og puddel), den var veldig spesiell, stor som en labrador men med puddelpels. Et artig skue, skulle gjerne hatt bilde av den men det ble litt for mye å passe på med godbiter, leiebånd, kamera, hundepose etc.;)


Et par rumper i snusemodus - "hva har vi her mon tro?"


Legg merke til høy haleføring av Thassie :)


søndag 4. juli 2010

En deilig juliaften

Dagens rusletur måtte utsettes til sene kvelden da det endelig ble levelige temperaturer. Turen gikk i vårt vakre nærområde (jærsk landskap) og jammen ble det ikke et møte med en enslig fotball også. :)


lørdag 3. juli 2010

Reisefeber...

Da har vi endelig bikket Juli og jeg kan begynne å gi utløp for reisefeberen som herjer meg for tiden. :) Enda det er 3 uker til vi ruller på veien....Anyways jeg klarte ikke å gå forbi en bag på kjøpesenteret idag og en bag har man jo alltid bruk for. ;) Reise med stil ikke sant? ;) Den øverste med rosa og hvite blomster på brun bakgrunn (fra ROXY) kjøpte jeg idag. En perfect match for hundebagen som er nedenfor, den kjøpte jeg til min forrige hund men Una skal selvsagt arve den. For ordens skyld, med hundebag her menes en bag for hundens utstyr og ikke en bag til å putte hunden i. ;)

torsdag 1. juli 2010

Interiørbasillen.....

Næmmen der har jeg blitt bitt av interiørbasillen jeg også. ;) Er vel ikke til å komme fra at man blir inspirert av alle de flotte interiørbloggene rundt omkring. Jeg falt helt for denne lykten/telysholderen fra Sia, foreløpig plassert i vinduskarmen, syns den passet veldig bra der. :)


Valpetreff

Jeg hadde avtalt et lite treff med Olaug og puddelen Thassie på 13 uker, da vi begge er interessert i å la valpene våre omgås andre valper og ikke bare voksne hunder. Vi avtalte å møtes på en fotballbane i nærheten da første møtet mellom to ukjente hunder som regel skal foregå på nøytral grunn. Jeg var spent på hvordan det skulle gå da Una kan være særdeles pågående ovenfor andre hunder, et lite troll mer eller mindre. ;) Men det gikk over all forventning, Thassie var litt skeptisk til den mørke klumpen som hoppet mot henne men tødde riktig godt opp etterhvert. Jeg fikk meg en god latter da hun fant ut hvordan hun skulle unnslippe Una, da setter man opp en skikkelig speedy gonzales og vips har man ristet av seg plageånden. :D Et riktig vellykket møte! :) Thassie er forøvrig en nydelig puddel, fargekombinasjonen phantom black & tan. :)
Dagens kortfangst

I dag ramlet det ned hele 4 kort fra det store utland. :)Typisk landskap i Taiwan

The Louisiana Superdome

Blomster fra Brasil


En japansk blomst ved navn  Jyuni-hirtoe