The French Bulldog

I am not a pig.
I am not a pug.
My ears havent been cropped.
My tail hasnt been docked.
I didnt run into a wall or get hit in the face with a fry pan.
I do not bite but my owner is another matter altogether.
That noise is how I breathe, I am not growling at your child.
Im not so ugly Im almost cute and anyone who`d say that is so stupid theyre almost smart.
I am a french bulldog and Im perfect in every way.

onsdag 18. august 2010

Det søte liv i Sverige - the END

Turens siste dag ble tilbrakt i Gøteborg hvor tok vi stakk innom Universeum, Sveriges største Science Center. En artig opplevelse, alt fra dyrehage/akvarium til en Crime Scene lab. :) Mye kjekt for barn iallefall! :)













Ellers ble det tid til en rusletur i gamlebyen - Haga samt åka sporvagn (trikkekjøring) for skøy skyld. ;)

De resterende timene ble tilbrakt i solveggen ved hytta.








































Fra hjemturen:

Min bil er lastet med................GODIS! :D



























En stk trøtt voffe ;)

torsdag 12. august 2010

Det søte liv i Sverige - part four

Etter gårsdagens shoppingøkt på 8-9 timer ble denne dagen viet til sightseeing i den svenske skjærgården. Vi tok først turen til Smøgen, et riktig så koselig og idyllisk sted helt ytterst i skjærgården. Masse folk og deilig sommerstemning. :)








































































































På vei hjem tok vi også en liten avstikker til Lysekil, et annet lite tettsted langs vestkysten. Her besøkte vi akvariumet Havets hus men det var en heller skuffende opplevelse, ikke rare akvariet sammenlignet med akvariet i Bergen.


















































Helt på tampen av dagen parkerte vi Una i hytta mens vi selv fikk skviset inn nok en shoppingøkt. :P Jeg fant meg disse skjønne ballerina skoene fra Crocs - Olivia.














torsdag 5. august 2010

Det søte liv i Sverige - part three

Endelig kom dagen jeg hadde ventet på, nemlig et besøk til Gøteborg * alle shoppinghjerter gleder seg*. For en fantastisk koselig by som ventet oss, det var helt nydelig der med mange flotte og grønne parker.


























Men first things first, Nordstan kjøpesenter som visstnok er scandinavias største måtte selvsagt sjekkes ut. ;)
Her fant jeg en kjempekuul fake skinnjakke fra Monsoon



















Etter å ha trålet shoppinggatene var det dags for en liten pustepause. Moccimannen var på dette tidspunkt allerede begynt å surmule. Da var det kanskje en ide å ta frem fotoapparatet for å ta de obligatoriske I was here bildene. ;) Som sagt så gjort. Location er parken ved Domkyrkan i Gøteborg.




























Resten av shoppingutbyttet fra første dagsturen til Gøteborg ble et par pynteputer fra Serholt/Village til å ha i sofaen. Jeg falt pladask for mønsteret og det var like før jeg kjøpte det samme i panelgardiner, men de hadde dessverre ikke tilstrekkelig antall igjen, jeg skulle ha 10 stk.......Jeg har febrilsk lett etter forhandler i Norge men har enda ikke fått svar på e-posten jeg sendte til hovedkontoret i Sverige. Det er dårlig kundeservice det!














Ellers ble det også en del Bjørn Borg truser til både meg og Moccimannen. :)














Note to self: Jeg skal defintivt tilbake men da uten gubbis på slep, makan til sutring! ;) Legger en stor demper på shoppinglysten iallefall. :) Derav det heller magre shoppingutbyttet. :P

onsdag 4. august 2010

Det søte liv i Sverige - part two

Dagen derpå åpnet himmelens sluser seg og vi tilbrakte det meste av dagen innomhus på et kjøpesenter i nærheten (surprise surprise). ;) Men først ble det en snartur til nærmeste by, Uddevalla for å se oss litt rundt. Needless to say så var det en heller "død" by som møtte oss, det var jo tross alt søndag og pissregn. Her er imidlertid noen glansbilder (postkort) fra byen:


























Etter en heller våt og intetsigende spasertur gjennom de tomme gatene i Uddevalla bestemte vi oss for å sjekke ut et kjøpesenter i nærheten (De fleste kjøpesentre og enkelte butikker holder søndagsåpent i Sverige). Torp kjøpesenter med et ganske betydelig antall butikker. ;) Meee like! ;) Jeg ble litt skuffet over senterets butikker da flere av dem er slike store kjeder som vi også har her hjemme, slik som H&M, Kappahl, Cubus, Lindex, Clas Ohlson etc. For meg er hele poenget med shopping i utlandet å tråle butikker man ikke har her i Norge. Men skuffelsen vek for gleden jeg følte da jeg oppdaget interiørbutikken Hemtex, denne har vi ikke på vestlandet iallefall. Jeg kjøpte meg et par pynteputer til å ha i sofaen, til halv pris. :)

mandag 2. august 2010

Det søte liv i Sverige - part one

Da var vi endelig installert hjemme igjen etter en kjempekoselig roadtrip (les harrytur) til Sverige. Utfarten bort tok drøye 10-11t inkludert et besøk på Nordby kjøpesenter  ved grensa. Vi måtte jo selvsagt sondere terrenget for planlagt hamstring på hjemturen. :) Når det gjelder lille Una skulle man tro at hun ikke hadde gjort annet enn å dra på biltur, frøkna snorket seg like godt gjennom både biltur og shopping. *stolt matmor*














Første "pitstopp" på en rasteplass utenfor Mandal.

Jeg led jo diverse kvaler når det gjaldt hyttestandarden så du kan si vi var spent da vi nærmet oss campingen, hvilket syn var det som ventet oss?? Jo en riktig "lekker" stuga med simpel og enkel standard hvorpå lamper hang på halv åtte, dørhåndtak falt ut av dørene, rør tilknyttet vask på badet var tapet fast.........the list is endless......Moccimannen gikk helt i vrånglås og proklamerte høylytt at dette var siste gang han satte sine bein på en hytte. Jeg derimot ble faktisk positivt overrasket, tør ikke si hva jeg hadde forventet meg......*hehehehe* Jeg tror faktisk Una var den som likte seg aller best, hun storkoste seg der hun raste rundt på gulvet i sedvanlig raptus. Når det først skulle være så ille så passet det jo bra med valp, var ikke mye skade hun kunne gjøre der som ikke allerede hadde skjedd. ;) Stugan innbød heller ikke til romantikk der vi endte opp  i hver vår køye hvorpå jeg i den nederste ikke en gang kunne sitte oppreist da det var så lite mellomrom mellom sengene.......*jeeeeeeeeeeeeeez*