The French Bulldog

I am not a pig.
I am not a pug.
My ears havent been cropped.
My tail hasnt been docked.
I didnt run into a wall or get hit in the face with a fry pan.
I do not bite but my owner is another matter altogether.
That noise is how I breathe, I am not growling at your child.
Im not so ugly Im almost cute and anyone who`d say that is so stupid theyre almost smart.
I am a french bulldog and Im perfect in every way.

tirsdag 14. desember 2010

Besøk av bamsevoffe

Lørdag fikk vi uventet besøk av en herlig bamsevoffe, nemlig Kaisa (2år) som er en Amerikansk Akita. Una som dessverre har blitt halt etter heftig lek med boxerkompisen (se bilde nedenfor) syns det var kjempespennende med en stor bamse, dess større dess bedre. :) Una var under" holde i ro" regime på den tiden  men hun insisterte på å få hilse på Kaisa. ;) Hun kan være veldig overbevisende til tider. :P
Kaisa derimot kunne styre sin begeistring, hun var til dels sur og tverr ovenfor Una, fra strupen kunne det titt og ofte høres en advarende brumming. Hundepasser for helgen kunne fortelle at Kaisa ikke liker små hunder så da var det ikke så rart at Una ble oppfattet som noe annet enn en rent irriterende småflue. ;)
Opplegget for dagen var at Kaisa og boxeren Oskar skulle møtes for litt sosialisering da de begge ikke er så godt vant med andre hunder. Møtet gikk over all forventning, de fant tonen med en gang, ikke noen sure miner fra Kaisa lenger, men så var de da på samme størrelse mer eller mindre. :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar