The French Bulldog

I am not a pig.
I am not a pug.
My ears havent been cropped.
My tail hasnt been docked.
I didnt run into a wall or get hit in the face with a fry pan.
I do not bite but my owner is another matter altogether.
That noise is how I breathe, I am not growling at your child.
Im not so ugly Im almost cute and anyone who`d say that is so stupid theyre almost smart.
I am a french bulldog and Im perfect in every way.

mandag 7. mars 2011

Bak lås og slå


Da var dagen kommet for Unas første kennelopphold. Det var ikke enkelt å ta en slik avgjørelse da bare ordet kennel har gitt meg en besk smak i munnen. Men jeg syns heller ikke at det var riktig å takke nei til en gratis utenlandstur utelukkende fordi ingen venner eller familie kunne passe voffsefrøken. Det var med tungt hjerte jeg leverte Una fra meg forrige onsdag, veldig bekymret for hvordan hun ville takle å være bak lås og slå. Men det skulle vise seg at jeg bekymret meg helt unødig. :) Da jeg hentet henne i morges var hun akkurat den samme glade og livlige bullefrøken som alltid. Tårene spratt da hun kom løpende mot oss, så glad for å se oss om enn enda gladere for å se kennel eier. ;) Det så nærmest ut som om hun hadde fått seg en ny familie der hun knapt nok vegret oss et blikk mens hun hoppet opp i fanget til kennel eier. Vi ble fortald at hun hadde vært en glede å ha på kennelen for både folk og hunder. :) Hun hadde delt celle med 3 andre småhunder, en Dvergschnauser hanne, en Cavalier tispe og en blandings tispe. De hadde visst virkelig funnet hverandre. :)
Med hjem fikk vi også en løpetid på kjøpet, ;) Unas første løpetid, det skal bli spennende å se om det fører til endret karakter. ;)

2 kommentarer:

  1. Skjønner deg godt jeg! Men det var jo herlig at hun har sjarmert seg inn hos kennel-eieren (men ingen bombe, hun er jo tross alt en utrolig søt bøllefrøken!). Spennende med løpetid, våre har blitt litt mer voksne etter at de var ferdige. Men mye mulig det bare er en fase haha :)

    SvarSlett
  2. Hehehe har så langt ikke sett så mye til den voksne siden ;)

    SvarSlett